Nassfeld – najviše snijega u Austriji!

Share

Nassfeld-Hermagor_Copyright Prokop_4Brojke ne lažu – Nassfeld je skijalište s jako mnogo snijega, najviše u Austriji. Razlog tome je utjecaj Genovske ciklone, koja uzrokuje velike količine snježnih padalina i osigurava Nassfeldu naziv „Koruška snježna rupa“.

Prošle zime je na Nassfeldu ukupno palo više od 12 metara snijega. Proteklih godina prosječna količina snježnih padalina iznosila je između 7-8 metara. To je izvanredna mikroklima za skijalište! Osim toga, strojevi za zasnježivanje osiguravaju 100% prekrivenost snijegom.

Tko dođe na Nassfeld, jedno od 10 najboljih skijališta Austrije, zna zašto je došao: snijeg i sunce, ključni su sastojci za uspješan zimski odmor. A u Nassfeldu, na samoj granici s Italijom, i snijega i sunca ima u izobilju!  Brojne ponude i usluge učinit će vaš boravak u jednom od najvećih skijališta Alpa posebno povoljnim i ugodnim.

 

Najbolji uvjeti

Savršeno uređene staze u službi su skijaša, freerideraa i bordera. Također obitelji, ljubitelji wellnessa, znalci zabave na stazama pronaći će na Nassfeldu pravu ponudi za sebe – i još mnogo toga!

Posebno treba istaknuti: veličinu skijališta (110 km uređenih staza), mnogo sunčanih sati, raznolikost staza, moderne žičare i osiguran snijeg s prosječnih 8 metara padalina u sezoni. Radi toga se gosti uvijek vraćaju u Nassfeld.

 

Nassfel_Logo_surp_dblau_013

POGODNOSTI ZA SKIJAŠE

Nassfeld-Pressegger See pripremio je za vas mnoge pogodnosti.

“PREMIUM“ skijaška karta

Mnogi iznajmljivači surađuju s udruženjem žičara, iznajmljivanjem opreme, školom skijanja i pohranom skija. Kao gost „PREMIUM“ smještajnog objekta i možete kupiti „PREMIUM“ skijašku kartu te tako uživati u brojnim prednostima i popustima.

Popis smještajnih objekata možete pronaći na www.nassfeld.hr

Depo skija direktno na stazi

„Parkirajte“ skije ili bordove u osiguranim depoima. (Za goste sa „PREMIUM“ skijaškom kartom* besplatno!). Redovna cijena: € 1,80/danu, depo pancerica po posebnoj cijeni.

Gurmanska gondola

Uživajte u koruškim specijalitetima na drugačiji način! Isprobajte vožnju Gurmanskom gondolom tijekom noćnog Skijanja. Rezervirajte na: +43 (0)4285 8241 te kušajte korušku slaninu i sir servirane uz pića u  Millennium-Expressu.

www.nassfeld.hr

Share